det er mange strømleverandører å velge mellom

Finne de beste strømleverandørene

Når vi må flytte til et nytt sted eller ønsker å bytte strømleverandør, kan det fort virke komplisert å finne den beste strømleverandøren. Dette er noe vi må være forsiktige med, fordi ikke bare risikerer vi å kaste bort penger på tjenester som kanskje ikke er de beste for oss, men man kan også bli bundet til langvarig kontrakt.

Med så mange strømleverandører som oversvømmer markedet, kan det være lettere å bare plukke ut noen tilfeldig og få det overstått , men dette er en dårlig strategi. Bruke litt tid på å finne den billigste strømleverandøren samt forstå og lese kontrakten nøye er en måte du kan spare deg selv for  masse problemer og mye penger.

For å hjelpe deg med å finne de beste leverandørene av strøm, er det noen få trinn du trenger å vite, slik at du kan spare deg tid og få den beste servicen du fortjener:

Bruk sammenligningssider

sammenlign strømleverandører før bytte
sammenlign strømleverandører før bytte

Sammenligningssider betraktes som en av de beste tingene når du trenger sammenligning av flere avtaler og leverandører, fordi du kan bla gjennom flere tilbydere samtidig og sammenligne tjenester, priser og velge de beste tilbudene raskt og enkelt. Du trenger bare å sammenligne den totale prisen per kilowatt-time mot det du har på nåværende regning fra strømleverandøren. Dette vil selvsagt avhenge av om du bare vil ha den laveste prisen eller hvis du vil ha spesielle tillegg eller rabatter.

 

Les tilbudet nøye

Selvfølgelig, når du bestemmer deg for en bestemt leverandør, vil det bli inngått en kontrakt. Ikke ta oversiktlige blikk eller gå gjennom kontrakten din i rekordfart, fordi det kan være viktige poeng som du må få med deg. Les alltid kontraktene dine for å unngå ubehagelige overraskelser senere. Vær spesielt oppmerksom på vilkårene for avgifter som skal betales.

Og til slutt, sørg alltid for at du mottar en bekreftelse fra din nye strømleverandøren som angir når tjenestene dine vil bli byttet eller når de blir koblet til ditt nye hjem. Sørg for at du kjenner dine rettigheter som forbruker og aldri gi ut kontonummeret ditt til du er klar til å signere kontrakt som du har grundig lest og forstått.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *