Bedriftspakke – opplæring med fokus på konkrete gevinster

Kursene kombinerer teori og praksis for å løse dine hverdagsproblemer. Resultat er at du ved kursavslutning har en løsning som kan anvendes neste dag på jobben – det vil si at du vil sitte igjen med et «verktøy». Kursene tar utgangspunkt i din hverdag på jobben.
Ta bedre beslutninger
Den effektive samtalen.
Firmaplan i praksis
Båtførerprøven

Fra 1. mai 2010 blir det innført obligatorisk båtførerbevis for fritidsbåter lenger enn 8 meter eller med motorkraft større enn 25hk. Kravet vil gjelde personer født etter 1.januar 1980. Vi anbefaler alle til å ta båtførerbeviset!
Forepørsel/påmelding her…
Regnskapsmedarbeider med lønn og IT

Kurset passer for alle som ønsker å arbeide med økonomi i private eller offentlige virksomheter. D@takortets moduler er integrert i kurset. Vårsemesteret medio mars 2010 blir det undervist i datakortets moduler. I høstsemesteret er det fagdelen.
Kursdetaljer…
Fag- og svennebrev

Har du arbeidserfaring og ønsker å få dokumnetert dine kunnskaper og kvalifikasjoner, kan praksiskandidatordningen for fag-/svennebrev være løsningen.
Les mer…
Vårens språkkurs!

Hos oss har du sjansen til å utvikle dine kommunikasjonsevner innen språk.
Forespørsel/påmelding…
Bedriftsopplæring!

Vi tilbyr opplæring for bedrifter i offentlig og privat sektor i Hedmark og Oppland. Vi har bred erfaring med utdanning for voksne, og arbeider kontinuerlig for å tilpasse virksomheten til samfunnets behov.
Les mer…
D@takortet – i klasserom eller på nettet!

Vår nettstøttede opplæring over Internett er et fleksibelt og rimelig alternativ til vår ordinære kursvirksomhet i klasserom. Ypperlig for private og bedrifter som ønsker en skreddersydd løsning.