Bedriftspakke – opplæring med fokus på konkrete gevinster

Kursene kombinerer teori og praksis for å løse dine hverdagsproblemer. Resultat er at du ved kursavslutning har en løsning som kan anvendes neste dag på jobben – det vil si at du vil sitte igjen med et «verktøy». Kursene tar utgangspunkt i din hverdag på jobben.
Ta bedre beslutninger
Den effektive samtalen.
Firmaplan i praksis
Fag- og svennebrev (Praksiskandidat § 3-5)

Våre kurs forbereder deg til den teoretiske prøven. Fagbrev synliggjør din kompetanse og gir høyere status i arbeidssituasjonen. Fag-/svennebrev gir ofte høyere lønn og hever kvaliteten på bedriften.
Forespørsel/påmelding her…
Regnskapsfører 30 stp

Studiet er yrkesrettet og gir praktisk kompetanse for arbeid som regnskapsfører i små og mellomstore bedrifter. Studiet utgjør med sine 30 studiepoeng en del av utdanningskravet for å kunne søke om tittelen Autorisert regnskapsfører.
Forepørsel/påmelding her…
Prosjektledelse 6 stp

Faget skal gi innsikt og forståelse av vesentlige sider ved prosjektarbeid og prosjektledelse. Gi trening i å benytte ulike typer verktøy for å styre og lede prosjekter. Belyse prosjekter og prosjektarbeid ut fra et strategisk synspunkt.
Forepørsel/påmelding her…
Truckfører

Opplæringen omfatter truckens oppbygging, kapasitet og virkeområde, driftsanordninger, sikkerhetsbestemmelser, hjelpeutstyr, smøring og vedlikehold.
Forepørsel/påmelding her…
Kursnyheter!

For våren 2010 setter vi opp flere nye, spennende kurs i Glåmdalsregionen!
Vi kan nevne:
* Interiørstyling med Thomas Karpow
* Scrapbooking med Hege Thronæs
* Egen styling med June Olstad. I tillegg fortsetter vi vårt populære kurs i digital fotografering med Mona Nordøy.
Forespørsel/påmelding her…